You are visiting from an abroad country. We recommend you visit the Live For Speed web site here, so that you can view the english web site for Live For Speed.

Live For Speed Norway reglementer

Oppførselsregler

 1. Aldersgrensen for å ha brukerkonto hos LFS Norway er 13 år. Det vil si at brukere som registrerer seg som da er yngre enn 13 år, vil bli utestengt uten forvarsel!
 2. Språkbruk og oppførsel - En skal til enhver tid oppføre seg på en god måte og ikke bruke stygg språkbruk og/eller fornærme inviduelle eller gruppe av personer! Det vil si legning, etnisitet, rasistisk eller lignende!
 3. Deling og bilder - En skal til enhver tid ikke dele innhold eller programvarer som ikke er godkjent av opphaver! En skal heller ikke dele innhold som inneholder vold, nakenhet, rasisme eller annet fornærmende materiell!
 4. Jeg som bruker forstår at brudd på disse reglene kan føre til utestengelse!

LFS Norway personvern og ansvarsfraskrivelse

 1. LFS Norway vil aldri dele personlige opplysninger, med mer eller mindre det fremligger krav fra myndighetene!
 2. LFS Norways nettside er en offentlig side som er åpen for alle, men registrering for brukerkonto har aldersgrense 13 år!
 3. LFS Norway prøver å forholde seg til sunn fornuft og oppfordrer alle sine medlemmer og besøkende til å følge retningslinjene!
 4. LFS Norway stilles ikke ansvarlig for publisert innhold av brukere som ikke avdekkes før innholdet er vist!
 5. LFS Norways brukere og besøkende kan rapportere støtende og uønsket innhold for videre etterforskning!
 6. Nettsiden bruker ikke kjeks (cookies) for lagring av informasjon. Alt som blir lagret på nettsiden av navn, epost og lignende, forblir i nettsidens databaser. Alt som har med innlogging å gjøre, lagres i økter (sessions). Det vil si at når du logger ut, da er du utlogget og ingen annen informasjon har blitt lagret noe sted.
 7. Nettsiden har IP loggføring som lagrer sporing av IP-adresser og informasjon om hvor denne IP'en kommer fra. Dette for å kunne sporing angrep på nettsiden. Denne informasjonen vil bli lagret i 3 dager før det blir fjernet.
 8. Nettsiden er utstyrt med automatisk utlogging. For hver bevegelse en gjør på nettsiden vil den starte å telle ned fra 15 minutter.