You are visiting from an abroad country. We recommend you visit the Live For Speed web site here, so that you can view the english web site for Live For Speed.

Utviklingen av nettsiden

Nettsiden er bygget på Bootstrap 3. Vi prøver å forholde oss til det grunnleggende i Bootstrap, men vi gjør også endringer på ferden vår igjennom å utvikle en enkel og løsningsorientert nettside.

TittelBeskrivelseStatus
Brukerprofil Inneholder informasjon om den registrerte brukeren. E-post adressen vil ikke være tilgjengelig for andre enn administrasjonen.
Innhold Inneholder alle opplysnignene for kjøretøy og baner. Det skal også være mulig for alle brukere å kunne laste opp bil- oppsetter og designer.
Diskusjonsbord Vi har ikke blitt enige om vi skal ha et diskusjonsbord (forum) eller ikke. Det brukes for tiden mest tid på Facebook og slike portaler for deling av informasjon og slikt. Om brukerne ønsker et diskusjonsbord med tiden, er det nok ikke problemer for at det kan komme et slikt med tiden.
Ferdig utført
TittelBeskrivelseStatus
Brukerkonto Inneholder alle opplysningene om kontoinnhaver, endring av passord, endring av profilbilde.
IP-sporing Det har blitt lagt til system for sporing av IP-adresser og dens opphav. Informasjonen vil bli lagret i 3 dager før det blir automatisk fjernet! De eneste som har tilgang til dette er brukere med utvikler tilgang!
Vi vil endre denne listen underveis.