You are visiting from an abroad country. We recommend you visit the Live For Speed web site here, so that you can view the english web site for Live For Speed.

Live For Speed - online racing simulator

Live for Speed er en seriøs racing simulator. Ingen arcade modus, styrings assistanse - DU må stå for kjøringen.


Krefter som påvirker bilens bevegelse simuleres individuelt på hvert hjul. Vi anbefaler bruk av ratt, fordi selv om du kan bruke tastaturet og / eller musen, gir et hjul og pedaler mye mer nøyaktighet. Kraftresponsen som sendes til rattet, beregnes direkte fra kreftene, uten hermetiske effekter. Dette gjør at du kan føle hva som skjer ved kontaktflaten mellom dekkene dine og veien, slik at du kan komme nærmere grensen uten å overskride den for mye!


Når du har mye fart og nærmer deg et hjørne, må du bremse godt i forveien, ellers vil du ende opp et sted du ikke vil være! Du må finne den beste veien gjennom hvilken som helst sving ved å gå gjennom dem mange ganger. Det er alltid mer å lære.Du kan kjøre alene, mot klokken eller mot AI-førere. Men for mange mennesker er det virkelig morsomt å bli funnet på nettet, racing ekte mennesker, i flerspiller modus. LFS gjør det veldig enkelt for deg å gjøre det. Bare klikk på "Liste over verter", velg en server som ser interessant ut og bli med umiddelbart. Mange verter løper korte løp med noen runder, så det er ikke alltid for lang å vente på en omstart. De fleste offentlige vertene lar deg delta midt i løpene. Bare vær sikker på at du holder ut av veien for de som startet løpet før du begynte! Det er også flere online racing ligaer du kan delta i hvis du er ute etter noe med en mer konkurransedyktig fordel.


En seriøs simulator krever åpenbart en veldig god fysikk simulering for å gi spenningen og moroa med ekte racing. Dette gjøres ved å inkludere alle aspekter som er viktige for racing. Live for Speed er i konstant utvikling. S3 er det tredje skrittet mot vår visjon om ferdigproduktet, og gjør allerede en veldig god jobb med å simulere ekte racing. Mange aspekter er dekket - omfattende oppsettmuligheter, drivstofforbruk, dekkslitasje, krasjskade, forskjellige overflatetyper, spennende raceringsmiljøer, forskjellige bilklasser og så videre. Alt dette sørger for at du har mye å trene med og bruke tid på, lærer strømmen av sporene. Ikke glem å planlegge pitstops - finn ut hvor mye drivstoff bilen bruker per omgang og hvordan dekkene dine oppfører deg på et spor, med ditt spesielle biloppsett og kjørestil.


Du kan laste ned Live For Speed fra nedlastningssiden. Programvaren vil først fungere som en demo, noe som gir tilgang til tre biler og kun ett sporsmiljø. For å få tilgang til det andre innholdet, må du kjøpe en lisensoppgradering. S1, S2 og S3 lisenser, samt andre produkter, kan kjøpes fra Live For Speed butikk side.